Hvitvaskingskonferansen 2020

Gå til hovedinnhold

Hvitvaskingskonferansen 2020

Velkommen til årets Hvitvaskingskonferanse, som i år vil bli arrangert den 19. november på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport. Konferansen er et samarbeid mellom ØKOKRIM, Finanstilsynet og Finans Norge. 

Hvitvaskingskonferansen 2020

Hvitvaskingskonferansen 2020

Tid
19. november 2020, 10:00 - 17:00
Sted
Clarion Hotel & Congress Oslo Airport
Påmelding

Åpner i september. 
Vi følger myndighetenes råd om smittevern og vil derfor ha begrenset antall plasser på konferansen. Vi anbefaler at dere er tidlig ute med deres påmelding for å sikre dere en plass.

Deltakeravgift: 3900 kr.

Hvitvaskingskonferansen 2020 - dagskonferanse 19. november

Årets Hvitvaskingskonferanse var opprinnelig planlagt 19-20. november. Situasjonen når det gjelder Coronaviruset og myndighetspålagte smitteverntiltak medfører imidlertid flere usikkerhetsfaktorer i forhold til større arrangementer fremover. Vi har derfor i samråd med våre medarrangører Økokrim og Finanstilsynet, i år valgt å arrangere konferansen som en dagskonferanse torsdag 19. november. Som i fjor ønsker vi dere velkomne til Gardermoen, og Clarion Hotell & Congress Oslo Airport. I 2019 deltok 850 personer på arrangementet, og vi håper på god deltakelse i år også. 

Program

I samarbeid med ØKOKRIM og Finanstilsynet er vi nå i ferd med å sette sammen et nytt og spennende program som belyser aktuelle temaer, saker og problemstillinger knyttet til hvitvasking og terrorfinansiering. Konferansen skal bidra til å styrke etterlevelsen av hvitvaskingsregelverket. Vi takker for alle innspill og tilbakemeldinger vi mottok i evalueringen av fjorårets arrangement. De vil vi etterstrebe å ta med oss i planleggingen av årets program. Fullstendig program vil bli publisert i september. 

Covid-19

Sterke og verdifulle relasjoner bygges ved at folk kommer sammen på ordentlig, og det kan selv ikke de mest naturtro digitale møteplasser tilby. Det å møte likesinnede med samme interesser/utfordringer og utveksle erfaringer, er en av de største nytteverdiene som møteplasser som dette gir deltakerne. Vi har derfor valgt å arrangere konferansen fysisk, men vi følger covid-19-situasjonen fortløpende og tilpasser arrangementet  i samsvar med de offentlige smittevernråd som til enhver tid gjelder. Vi vil i samarbeid med Clarion Hotell & Congress oslo Airport tilrettelegge for bl.a følgende:

  • Økt kapasitet for håndhygiene, enten håndvask med såpe og vann eller desinfeksjonssprit
  • Forsterket renhold av kontaktpunkter, fellesarealer og toaletter
  • En begrensning på antall deltakere slik at god avstand kan tilrettelegges ihh til rådende smittevernråd i konferansesalen
  • Hotellets restaurant vil ivareta smittevernreglene og tilrettelegge for en trygg servering under pauser og lunsj.

 

For ev. spørsmål rundt arrangementet, send en e-post til: hvitvasking@finansnorge.no


Vi ser frem imot å treffe dere i november!