Fagseminar anti-hvitvasking og terrorfinansiering

Gå til hovedinnhold

Fagseminar anti-hvitvasking og terrorfinansiering

Den 9. september inviterer Finans Norge til et nytt fagseminar hvor vi tar opp aktuelle temaer knyttet til rapporteringspliktiges anti-hvitvaskingsarbeid. Under dagen vil du få bl.a. få høre innlegg fra Finanstilsynet, Enheten for Finansiell etterretning v/Økokrim, Finans Norge og medlemsforetak. Seminaret arrangeres på Quality Hotell Expo på Fornebu. Påmeldingen er nå åpnet.

Fagseminar hvitvasking

Fagseminar anti-hvitvasking og terrorfinansiering

Tid
9. september 2020, 10:00 - 15:30
Sted
Quality Hotell Expo, Snarøyveien 20, Fornebu
Påmelding

Meld deg på her!

NB. Begrenset antall plasser grunnet rådende smittevernsregler. Når seminaret er fullbooket vil du automatisk bli satt på venteliste.

Deltakeravgift: 3300 kr.

Om programmet

Vi er nå i ferd med å sette sammen et nytt og spennende program som vil belyse aktuelle temaer, saker og problemstillinger knyttet til hvitvasking og terrorfinansiering. Atle Roaldsøy, advokat i Finans Norge vil lede oss gjennom programmet, som bl.a. vil inneholde følgende temaer:

  • Nyere tilsynspraksis

  • Rapportering til Enheten for Finansiell Etterretning i Økokrim

  • Avvisning og avvikling av kundeforhold

  • Nye forskrifter til hvitvaskingsloven

  • Nye EU-initiativer på anti-hvitvaskingsområdet

Fullstendig program vil bli publisert i august, men meld deg gjerne på allerede nå hvis du vil sikre deg en plass. Vi følger myndighetenes råd om smittevern og har derfor begrenset antall plasser på dette seminaret.

Temaer som ønskes belyst under seminaret kan sendes til: atle.roaldsoy@finansnorge.no

 

Covid-19
Sterke og verdifulle relasjoner bygges ved at folk kommer sammen på ordentlig, og det kan selv ikke de mest naturtro digitale møteplasser tilby. Det å møte likesinnede med samme interesser/utfordringer og utveksle erfaringer, er en av de største nytteverdiene som møteplasser som dette gir deltakerne. Vi har derfor valgt å arrangere denne samlingen fysisk, men vi følger covid-19-situasjonen fortløpende og tilpasser arrangementet  i samsvar med de offentlige smittevernråd som til enhver tid gjelder. Vi vil i samarbeid med Quality Hotell Expo tilrettelegge for bl.a følgende:

  • Økt kapasitet for håndhygiene, enten håndvask med såpe og vann eller desinfeksjonssprit
  • Forsterket renhold av kontaktpunkter, fellesarealer og toaletter
  • En begrensning på antall deltakere slik at god avstand kan tilrettelegges ihh til rådende smittevernråd i konferansesalen
  • Hotellets restaurant vil ivareta smittevernreglene og tilrettelegge for en trygg servering under pauser og lunsj.


Praktisk informasjon

Quality Hotell Expo ligger kun 10 min. unna Oslo sentrum. Bussen stopper utenfor hotellet hvert 6-10 minutt og tar deg raskt inn til byen. 

Buss
Ta buss 24,28,31,40 eller 81 retning Snarøya,
holdeplass Fornebuparken.

Fra Oslo Lufthavn Gardermoen
Ta flytoget til Lysaker. Bytt der til buss 24, 28, 31, 31E eller 81 til Fornebuparken.

Fra Oslo Sentralbanestasjon
Ta buss 31 eller 31E retning Snarøya fra Jernbanetorget.

Parkering
Parkering finner du i kjelleren under hotellet. Det er begrenset antall plasser, så møt opp i god tid. 

Registeringen åpner kl. 09.15. For å unngå kødanning ber vi om at dere møter opp i god tid før seminaret starter kl. 10.00. Arrangementet avsluttes kl. 15.30.

 

For ev. spørsmål om arrangementet, vennligst ta kontakt med prosjektleder Lillemor Döbel Bakke på e-post: lillemor.bakke@finansnorge.no

For spørsmål knyttet til påmelding, vennligst ta kontakt med: hanne.berntsen@finansnorge.no

 

Vi gleder oss til å se deg i september!

 

PS! Til de som ønsker å søke om godkjenning av etterutdanning for advokater, vil bekreftelse på deltakelse på seminaret sendes ut i etterkant. Vennligst huk av for dette i påmeldingsskjemaet