Boligkonferansen 2020

Gå til hovedinnhold

Boligkonferansen 2020

Finans Norge og Eiendom Norge inviterer til Boligkonferansen 13. oktober 2020 på Hotel Bristol i Oslo. Konferansen har de siste tre årene samlet over 200 deltakere. På konferansen får du blant annet høre mer om utviklingen i boligmarkedet i lys av koronasituasjonen. Hva skjer videre med boliglånsforskriften?

Boligkonferansen 2020

Boligkonferansen 2020

Tid
13. oktober 2020, 09:00 - 15:30
Sted
Hotell Bristol, Oslo
Påmelding

Kommer senere.

 

Program

Vi arbeider i disse dager med programmet, og gleder oss til å presentere et høyaktuelt og spennende innhold til årets konferanse. Sett gjerne av datoen for arrangementet allerede nå.

Covid-19

Digitale møteplasser har vokst over tid, og veksten har naturlig nok blitt svært stor under koronakrisen. Men til tross for at det blir stadig enklere å ha videomøter og videokonferanser, vil digitale møteplasser aldri kunne erstatte fysiske møter under samme tak, ansikt til ansikt. Det å møte likesinnede med samme interesser/utfordringer og utveksle erfaringer, er en av de største nytteverdiene som møteplasser som dette gir deltakerne.
Vi har derfor valgt å arrangere denne samlingen fysisk, men vi følger covid-19-situasjonen fortløpende og tilpasser arrangementet etter rådende forhold. Vi vil i samarbeid med Hotell Bristol tilrettelegge for bl.a følgende.:

  • Økt kapasitet for håndhygiene, enten håndvask med såpe og vann eller desinfeksjonssprit
  • Forsterket renhold av kontaktpunkter, fellesarealer og toaletter
  • En begrensning på antall deltakere slik at god avstand kan tilrettelegges ihh til rådende smittevernråd i konferansesalen
  • Hotellets restaurant vil ivareta smittevernreglene og tilrettelegge for en trygg servering under lunsjen

 

Vi ser frem i mot å treffe dere på årets Boligkonferanse i oktober!