Juskonferansen 2019

Gå til hovedinnhold

Juskonferansen 2019

Sett av datoene.
Finans Norge inviterer 24.-25. oktober 2019 til den årlige Juskonferansen på Voksenåsen Hotell.  Målgruppen er jurister, advokater, complianceansvarlige og andre som jobber med juridiske spørsmål i finansnæringen. 

Juskonferansen 2019

Juskonferansen 2019

Tid
24. oktober 2019, 11:00 - 25. oktober 2019, 13:00
Sted
Voksenåsen Kultur og Konferansehotell, Ullveien 4, Oslo
Påmelding

Kommer senere.

Program
Årets program med aktuelle temaer begynner allerede å ta form, og vi gleder oss til å kunne presentere det for dere etter hvert!

Her finner du fjorårets program


Påmelding
Mer informasjon om når vi vil åpne for påmelding til konferansen vil bli lagt ut på hjemmesiden. Det har tidligere vært stor pågang til denne konferansen, og siden det er begrenset antall plasser i salen, anbefaler vi deg til å være tidlig ute med din påmelding. Til de som ønsker å søke om godkjenning av etterutdanning for advokater, kan bekreftelse på deltakelse på seminaret sendes ut i etterkant.


Praktisk informasjon
Konferansen arrangeres i år på vakre Voksenåsen Hotell. Hotellet ligger på toppen av Holmenkollen og har en fantastisk utsikt over byen. Vi har reservert samtlige rom på hotellet til konferansen. Du tar deg enkelt hit enten med egen bil, 12 km unna Oslo sentrum, eller så kan du ta T-banen merket Frognerseteren nr 1 fra enten Oslo S, Nasjonalteateret eller Majorstuen stasjon. Voksenkollen T-banestasjon er lokalisert 700 meter fra hotellet. Det går også buss merket Frognerseteren fra Majorstuen stasjon som stopper 5 min unna hotellet.

Registeringen er åpen fra kl. 10.15. Konferansen starter kl. 11.00 og rundes av ca. kl. 13.00 fredag, med påfølgende lunsj. Hotellets beliggenhet midt i Nordmarka tilbyr et myldre av turstier til fots eller på sykkel, og vi anbefaler dere å ta dere en tur ut i marka etter programmet er avsluttet torsdag eller fredag. Hotellet tilbyr også badstue, treningsrom og utendørs svømmebasseng.

Torsdag kveld inviterer vi til aperitiff i hotellets trivelige pianobarområde, etterfulgt av en uformell og hyggelig middag i hotellets restaurant.

Vi ser frem til å se dere alle på Voksenåsen i Oktober!