Fagseminar – personvernombud og personvernrådgivere mai 2019

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Fagseminar – personvernombud og personvernrådgivere mai 2019

Finans Norge og Finans Norge Forsikringsdrift inviterer på ny til fagseminar og nettverksbygging for de som arbeider med personvernproblemstillinger i finansnæringen. Seminaret er rettet mot personvernombud og personvernrådgivere, men kan også være relevant for de som jobber innen etterlevelse og kontroll.

Personvern

Fagseminar – personvernombud og personvernrådgivere mai 2019

Tid
28. mai 2019, 09:00 - 29. mai 2019, 15:30
Sted
Quality Hotel Leangkollen, Bleikeråsen 215, Asker
Påmelding

Meld deg på her

Fagseminaret følger opp den første nettverkssamlingen som ble arrangert 29.-30. januar i år.

Også dette seminaret vektlegger i stor grad nettverksbygging og vil gi anledning til å diskutere felles utfordringer og felles problemstillinger med kollegaer fra andre virksomheter. Det faglige innholdet vil fokusere på to hovedområder; DPIA og Finans Norges atferdsnormer. I tillegg holdes det av tid til ett tema etter innspill fra deltakerne. Når det gjelder DPIA vil dette bli brutt ned i detaljer ved hjelp av innlegg fra Datatilsynet og E&Y, samt diskusjoner i grupper. Ved gjennomgangen av atferdsnormene vil det bli anledning til å stille spørsmål, diskutere og komme med direkte innspill.

Seminaret arrangeres på Quality Hotel Leangkollen i Asker, 30 min. kjøretur fra Oslo. Dette er et konferansehotell litt utenom det vanlige, med mye historie i veggene og omringet av idyllisk natur og store terrasser med panoramautsikt fra Oslo til Drøbak.

PROGRAM

Tirsdag 28. mai 2019

18.30-19.00 Velkommen og aperitiff
19.00-21.00 Middag – sosial nettverksbygging

Onsdag 29. mai 2019

09.00-15.30

  • DPIA
  • Atferdsnormer
  • Innmeldt tema

Programmet vil bli oppdatert.

Temaer som ønskes belyst og ev. spørsmål kan sendes til: anne-marie.ostgaard@finansnorge.no eller Nils.Henrik.Heen@finansnorge.no

For spørsmål rundt påmelding og annet praktisk rundt seminaret, ta kontakt med Inger Lise Prebensen på e-post: inger.lise.prebensen@finansnorge.no

NB! Det var over hundre deltakere på nettverkssamlingen i januar, og plassene ble fort fulltegnet. For å sikre deg en plass på samlingen i mai, anbefaler vi deg å være raskt ute med å melde deg på til arrangementet. Påmeldingsfristen er satt til den 29.april.

Vi ser frem til å treffe deg på Leangkollen i mai!

Til de som ønsker å søke om godkjenning av etterutdanning for advokater, kan bekreftelse på deltakelse på seminaret sendes ut i etterkant.